HumanClubin kausi 2022/2023

Jaa artikkeli

HumanClubin uusi kausi 2022/2023

HumanClub on Workplace Nordicin ja Emergyn perustama kehittäjäyhteisö, jossa ammattilaiset eri aloilta kohtaavat ja rakentavat sovelluksia ja palveluita työelämän ja johtamisen kehittämiseksi.

Liity joukkoomme syksyllä 2022!

Hyviä uutisia: ilmoittautuminen HumanClubin seuraavaan kauteen 2022-2023 (Johtaminen muuttuvassa maailmassa) on nyt auki. Ilmoittauduthan mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 23.6.2022!

Voit ilmoittautua laittamalla viestiä osoitteeseen info@humanlabacademy.com

HumanClubin kausi 22/23: Johtaminen muuttuvassa maailmassa

01.09.2022 – 30.06.2023

Mistä ammentaa voimaa jaksamiseen? Kuinka kehittää resilienssiä? Miten muodostaa ja kirkastaa omaa visiota?

Poikkeukselliset olosuhteet riisuvat naamiot kaikkien kasvoilta. Keitä olemme, mitä tunnemme ja miten reagoimme? Tunneälykäs, henkilöstöä kuunteleva ja ihmiset yksilöinä huomioiva johtaminen on nyt entistäkin tärkeämpää. Kuinka Sinä voit auttaa asiakkaitasi johtamisen haasteissa muuttuvassa maailmassa?

Katso kun HumanClubin perustajat Hilkka-Maija Katajisto, Ira Leppänen ja Jarkko Rantanen kertovat Clubin toiminnasta ja seuraavasta kaudesta:

HumanClubin jäsenenä pääset osallistumaan etänä järjestettäviin Clubitapaamisiin (johtoteema: Johtaminen muuttuvassa maailmassa). Tapaamisissa sinulla on mahdollisuus oppia, haastaa omaa ajattelua ja luoda uutta ymmärrystä. Saat tapaamisten materiaalit käyttöösi ja pääsetkin suoraan jakamaan saatuja oivalluksia ja auttamaan omia asiakkaitasi erilaisten haasteiden äärellä.

Klubitapaamisten kategoriat ovat seuraavanlaiset:

 • Syväsukellus substanssiin: Asiantuntijavetoinen
  syventävä koulutus ja keskustelutilaisuus, jossa
  poraudutaan syvemmälle aiheisiin persoonallisuus,
  tunneäly ja tunteiden johtaminen (1 syksyllä + 1
  keväällä)
 • Sovelluksia: Käytännön keinoja ja välineitä, jotka
  auttavat klubimme jäseniä menestymään
  toiminnassaan. (1 syksyllä + 1 keväällä)
 • Ajan hengessä: Konkreettisia työvälineitä (kirjoja,
  tutkimuksia, kirjoituksia, videoita); ajankohtaisia
  teemoja (1 syksyllä + 1 keväällä)

Huikeat lisäedut kaudelle 22/23:

Nordic Business Forum:

Saat osallistua maksutta 20.-21.9.2022 Nordic Business Forumin koko ohjelmaan suoran striimin kautta (paikka ilmoitetaan myöhemmin, etäosallistuminen mahdollista). Nordic Business Forumin puhujalistan löydät täältä.

Emergy®Emotional Climate Audit -sertifiointikoulutus:

Clubijäsenenä pääset maksutta Emergy®Emotional Climate Audit – sertifiointikoulutukseen 11.10. Ole edellä kävijä ja työyhteisösi tunneilmasto haltuun

HumanClubin jäseneksi voit liittyä, mikäli olet WorkPlace Big Five Profile™ ja/tai EQ-i 2.0®  -sertifioitunut tai Emergyn tunnetaitojen koulutusohjelman suorittanut.

 • Jäsenmaksu 1,950 EUR (+alv) / kausi (samasta organisaatiosta lisähenkilöt + 550 EUR (+alv) / kausi).
 • Ilmoittautumiset osoitteeseen info@humanlabacademy.com.

Mitä HumanClubilaiset sanovat?

Maarit Tiililä, Executive Coach (PCC), Vuoden Coach 2018

HumanClubin jäsenyys on erityisesti näin pandemian ja sodan varjossa ollut itselleni yrittäjänä ensiarvoisen tärkeää. Turvallisessa yhteisössä yhdessä pohtiminen, avoin jakaminen ja toisilta oppiminen energisoi ja auttaa keskittymään oleelliseen.

Lue myös nämä

HumanClubin kausi 2022/2023

HumanClubin uusi kausi 2022/2023 HumanClub on Workplace Nordicin ja Emergyn perustama kehittäjäyhteisö, jossa ammattilaiset eri aloilta kohtaavat ja rakentavat sovelluksia ja palveluita työelämän ja johtamisen

Onko olemassa “oikeanlaista” johtajan persoonallisuutta?

Onko olemassa “oikeanlaista” johtajan persoonallisuutta? Julkaisemme tämän Novetoksen Kohtaamisia-studion sellaisenaan myös täällä Workplace Nordicin blogissa. Kiitos Novetos ja Hanna Poskiparta! Kohtaamisia-studion vieraana on Workplace Nordicin

Scroll to Top