WorkPlace Big Five Profile™ -sertifiointikurssi 16.-17.5.2024

Tunne persoonallisuudet ja auta ihmisiä tunnistamaan luontaiset mukavuusalueensa

Poikkeustilanteissa ihmisten persoonallisuuserot kärjistyvät. Itsemme ja toistemme tunteminen on nyt entistäkin tärkeämpää ja auttaa organisaatioita kehittymään muuttuvissa olosuhteissa. WorkPlace Big Five auttaa sinua auttamaan muita.

Ilmoittaudu heti

Pysy ajan tasalla ja ota käyttöösi luotettavaan persoonallisuusmalliin pohjautuva henkilö- ja tiimiprofilointityökalu

Elämme erikoisia aikoja. Ihmiset ovat siirtyneet runsaasti etätöihin ja juuri nyt on organisaatioissa tärkeä hetki hakea henkistä läheisyyttä. Tutkimusten mukaan psykologinen turvallisuus on tiimien menestyksen kriittisin tekijä. Psykologisen turvallisuuden rakentaminen ja vahvistaminen on parhaillaan entistäkin ajankohtaisempaa. Toistemme tunteminen on keskeistä psykologisessa turvallisuudessa. Erilaiset persoonat asettavat haasteita ja mahdollisuuksia tiimin ja organisaation toiminnalle. Saamme enemmän aikaiseksi tiimeissä ja organisaatioissa, joissa osataan huomioida ja hyödyntää erilaisia persoonia.

  • Voit luotettavasti profiloida persoonallisuutta WorkPlace Big Five Profile™ -työkalulla.
  • Työkalun avulla pystyt osuvasti kuvaamaan henkilön luontaisia toimintatapoja ja mukavuusalueita.
  • Persoonallisuusprofiilileista saat täsmällistä apua tiimien kehittämisessä, työyhteisötaitojen vahvistamisessa sekä johtamisvalmiuksien arvioinnissa ja rakentamisessa.
  • Lisäksi voit mainiosti hyödyntää persoonallisuusprofiileja myös urasuunnittelussa, rekrytointitarpeiden määrittelyssä sekä coachingin vaikuttavuuden tehostajana.

Kouluttauduin muutama vuosi sitten Work Place Big Five Profile™ -persoonallisuustyökalun käyttäjäksi. Olin aiemmin käyttänyt erilaisia nelikenttäanalyysejä ja mielestäni ne lokeroivat ihmisiä, eivätkä huomioineet ihmisen kykyä joustavuuteen tai erilaisia elämänvaiheita tai -tilanteita. Ilmeni, että Big Five on ajanmukaisin ja tieteellisesti tutkituin profiloinnin menetelmä, joka edellisten syiden vuoksi ”kelpuutetaan myös akateemisissa piireissä”.

 

Ilokseni voin todeta parin vuoden kokemuksella ja vasta hiukan alle sata Work Place Big Five -persoonallisuusprofiilia nähneenä, että on ainakin yksi oikeasti erilaisuutta sanoittava työkalu, joka toimii huolimatta kymmenistä muista taustatekijöistä.

 

WorkPlace Big Five Profile kertoo, missä henkilön luontainen mukavuusalue on, mikä kuormittaa, kuinka paljon sietää ihmisistä koituvaa aistiärsytystä (juuri näin, ekstroversio ei ole pelkästään sitä, oletko ulospäin suuntautunut, sisäänpäin kääntynyt vai jotain siltä väliltä) ja mm. sen, minkälainen palautuminen kuormituksen jälkeen auttaa ihmistä parhaiten.

- Jonna Pekkala, työelämävalmentaja, Careerjoy Oy

Katso, mitä asiakkaamme sanovat WorkPlace Big Fivesta?

WorkPlace Big Five Profile™ perustuu persoonallisuuden Big Five -malliin, joka on maailmalla laajimmin tutkittu ja hyväksytty tapa ihmisten välisten persoonallisuuserojen tunnistamiseen. Yhä useampi organisaatio maailmalla ja myös Suomessa on ottanut käyttöönsä WorkPlace Big Fiven.

Mitä sertifiointiin kuuluu?

Sertifiointi

Sertifiointikurssilla saat oikeuden profilointityökalun itsenäiseen käyttöön.

Osana sertifiointia tutustut omaan Big Five -profiiliisi ja syvennät samalla itsetuntemustasi.

Kurssilla saat käyttöösi työkalun käyttöön tarvittavat manuaalit sekä kurssimateriaalit.

Sertifioinnin yhteydessä saat pääsyn online-osuuteen.

Profilointi ja koulutus ovat suomenkielisiä, koulutusmateriaalit ja manuaalit englanniksi.

Jatko

Heti kurssin jälkeen saat tehdä 3 maksutonta harjoitusprofilointia oman aikataulusi mukaan ja WorkPlace Big Five Profile™ Master Trainer tukee sinua raporttien tulkinnassa.

Lisäksi osallistut ½ päivän Follow-up –valmennukseen noin 3 kk:n kuluttua sertifioinnista.

Työkalun käyttö

Workplace Nordicin ystävällinen käyttäjätuki on saatavillasi kaikkiin työkalun käyttöön liittyvissä kysymyksissä.

Sertifioinnin jälkeen et maksa mitään kiinteitä kuluja (esim. lisenssimaksuja) – maksat ainoastaan käytöstä toteutuneen mukaan.

Vastedes olet mukana Suomen vauhdilla kasvavassa WorkPlace Big Five Profile -käyttäjien verkostossa; jossa on mahdollista jakaa kokemuksia ja oppia jatkuvasti yhdessä lisää monipuolisesta työkalusta.

WorkPlace Big Five Profile™ -sertifiointikurssi

Älä enää odota. Nyt voit nopeasti lähteä kehittämään itseäsi sekä muita!

Aikataulu: 16.-17.5.2024

Paikka: Workplace Nordic, Kappelikuja 6, 02200 Espoo.

Kenelle: Sertifiointikurssi sopii hyvin HR-henkilöstölle, konsulteille, coacheille sekä kaikille organisaatioiden/ihmisten kehittämistyötä tekeville

Valmentaja: WorkPlace Big Five Profile™ Master Trainer Hilkka-Maija Katajisto

Hinta: 2,400 EUR +alv 24% / hlö tai julkishallinto ja yksinyrittäjät hintaan 1,980 EUR +alv 24% / hlö.
3 maksutonta WorkPlace Big Five -profilointia (+ oma profilointisi)
sisältyvät hintaan.

Ilmoittautumiset 13.5. mennessä.

P.S. Jos päivät eivät sovi kalenteriisi - ei hätää! Laita meille viestiä osoitteeseen info@workplacenordic.com ja kysy muita päiviä tai kurkkaa verkkokurssivaihtoehtomme.

Tervetuloa mukaan! Ilmoittaudu tästä.

©2024 Workplace Nordic | www.workplacenordic.com | Rekisteriseloste

Share on X (Twitter)Share on LinkedInShare on Youtube