Suorita WorkPlace Big Five Profile™ -sertifiointi nyt verkkokurssina

Tunne persoonallisuudet ja auta ihmisiä menestymään

Opi ymmärtämään ihmisten välisiä persoonallisuuseroja ja näiden vaikutusta työtehtävässä suoriutumiseen tai tiimityöskentelyyn. Kaikki persoonallisuudet ovat hyviä, mutta piirteet on osattava ottaa huomioon, jotta voidaan maksimoida sekä yksilö- että ryhmätason hyvinvointia ja suorituskykyä.

Katso, mitä asiakkaamme HR excellencen Sari Kulmala sanoo WorkPlace Big Fivesta:

"Moni asiakkaistani on kommentoinut, että itsetuntemus ja erilaisuuden ymmärtäminen nousevat WorkPlace Big Fiven avulla toiselle levelille"

Miksi WorkPlace Big Five Profile™?

1

Voit profiloida persoonallisuutta luotettavasti.

  • Big Five on psykologien laajasti hyväksymä malli persoonallisuuserojen selittämiseen
  • työkalu on rakennettu suoraan tämän mallin päälle, erityisesti työelämän tarpeisiin
  • työkalun avulla pystyt osuvasti kuvaamaan henkilön luontaisia toimintatapoja ja mukavuusalueita

2

Persoonallisuusprofiileista saat täsmällistä apua:

  • tiimien kehittämisessä
  • työyhteisötaitojen vahvistamisessa
  • johtamisvalmiuksien arvioinnissa ja rakentamisessa

3

Voit mainiosti hyödyntää persoonallisuusprofiileja myös:

  • urasuunnittelussa
  • rekrytointitarpeiden määrittelyssä
  • coachingin vaikuttavuuden tehostajana

WorkPlace Big Five Profile™ perustuu persoonallisuuden Big Five -malliin, joka on maailmalla laajimmin tutkittu ja hyväksytty tapa ihmisten välisten persoonallisuuserojen tunnistamiseen. Yhä useampi organisaatio maailmalla ja myös Suomessa on ottanut käyttöönsä WorkPlace Big Fiven.

Mitä WorkPlace Big Five Profile™ -verkkosertifiointikurssiin kuuluu?

Verkkokurssi + sertifiointi

Osana sertifiointia tutustut omaan WorkPlace Big Five -profiiliisi ja syvennät samalla itsetuntemustasi.

Verkkokurssin materiaaleissa on videoita n. 5 h (yksittäiset videot kestoltaan 3 min - 30 min) ja lisäksi kurssilla on harjoituksia.

Kurssilla saat käyttöösi työkalun käyttöön tarvittavat manuaalit sekä kurssimateriaalit.

Profilointi ja verkkokurssi ovat suomenkielisiä, koulutusmateriaalit ja manuaalit englanniksi (osittain myös suomeksi).

Kurssin aikana saat tunnukset työkalun verkkoportaaliin, jossa voit helposti hallinnoida profiilikyselyitäsi (sekä harjoitusprofiilit että jatkokäyttö).

Webinaarit + harjoitusprofiilit

Verkkokurssia suorittaessa et ole yksin.

Kurssiin kuuluu 3 webinaaria (3 x 1,5 h), jotka on tarkoitettu kysymyksiäsi sekä ymmärryksen/oppimisen tarkistusta varten.

Kurssilla saat tehdä 3 maksutonta harjoitusprofilointia oman aikataulusi mukaan ja WorkPlace Big Five Profile™ Master Trainer tukee sinua raporttien tulkinnassa.nassa.

Voit käydä verkkokurssia omaan tahtiisi. Parhaimman oppimisen varmistamiseksi suosituksemme on kuitenkin, että kurssin suorittaa 3:n kuukauden sisällä aloituksesta.

Jatko + työkalun käyttö

Saat oikeuden profilointityökalun itsenäiseen käyttöön.

Workplace Nordicin ystävällinen käyttäjätuki on saatavillasi kaikkiin työkalun käyttöön liittyvissä kysymyksissä.

Sertifioinnin jälkeen et maksa mitään kiinteitä kuluja (esim. lisenssimaksuja) – maksat ainoastaan käytöstä toteutuneen mukaan.

Vastedes olet mukana Suomen vauhdilla kasvavassa WorkPlace Big Five Profile -käyttäjien verkostossa; jossa on mahdollista jakaa kokemuksia ja oppia jatkuvasti yhdessä lisää monipuolisesta työkalusta.

Tein WorkPlace Big Five Profile -sertifikaatin verkkokurssitoteutuksena. Verkkototeutus tuki oppimistani erinomaisesti, sillä pystyin oman aikatauluni mukaan opiskelemaan aineistoa sopivan kokoisissa paloissa, sisäistää asiaa ja palamaan tarvittaessa aineistoon. Vaikka katsoin verkkototeutuksessa olleet videot läpi useaan kertaan, sain jokaisella kerralla uusia oivalluksia, ajatteluni kehittyi ja työkalu sai lisää ulottuvuuksia. Verkkokoulutus olikin aito matkakumppanini opiskelun ajan kohti sertifiointia. Verkkototeutus mahdollisti omalla kohdallani aidon oppimisprosessin.


Hanna Kölhi, Coach, valmentaja, Novetos Oy

Sertifiointikurssi oli antoisa ja itsetuntemusta lisäävä. Etätapaamiset kurssitovereiden kanssa toivat mahtavia keskusteluita ja yhteinen pohdinta rikastutti omaa ajattelua itsenäisen verkko-opiskelun rinnalla. WorkPlace Big Five -profilointi on auttanut ymmärtämään omaa ja toisten luontaista tapaa reagoida asioihin. Asiakkaat ovat kokeneet sen avulla saaneensa tietoa omista vahvuuksista, energiaa tuovista ja sitä kuluttavista asioista. Itselle ja asiakkaille on tullut oivalluksia niin omasta kuin toistenkin tavasta toimia ja ajatella. Erilaisuuden ymmärtämisen ja yksilöiden vahvuuksien tunnistamisen kautta voi työyhteisö valjastaa voimavarat ja potentiaalin paremmin käyttöönsä ja hyödyntää niitä työyhteisön kehittämisessä.


Riikka Lindsten, Certified Business Coach

WorkPlace Big Five Profile -koulutus oli erittäin antoisa. Kurssin taso oli mielestäni sopivan vaativa ja antoi paljon uutta ajateltavaa, vaikka ennakkotietoa persoonallisuudesta ja sen arviointimenetelmistä oli jo ennestään paljon. Verkkokurssi sopi hyvin kiireisen työarjen keskelle, kun luennot pystyi katsomaan itselle sopivaan aikaan, ja kahdenkeskeiset keskustelut kouluttajan kanssa syvensivät kurssilla opittua. Suosittelen lämpimästi!


Elina Suutarinen, Co-Founder, psykologikonsultti, IKIGAI Assessments Oy

WorkPlace Big Five Profile™ -sertifiointikurssi verkkokurssina:

Kenelle:

Sertifiointikurssi sopii hyvin HR-henkilöstölle, konsulteille, coacheille sekä kaikille organisaatioiden/ihmisten kehittämistyötä tekeville

Valmentaja:

WorkPlace Big Five Profile™ Master Trainer Hilkka-Maija Katajisto

Aikataulu:

Voit käydä verkkokurssia omaan tahtiisi. Webinaarien ajankohdat sovitaan erikseen. Parhaimman oppimisen varmistamiseksi suosituksemme on, että kurssin suorittaa 3:n kuukauden sisällä aloituksesta.

Hinta:

1,500 EUR +alv 24 % / hlö. 3 maksutonta WorkPlace Big Five -profilointia (+ oma profilointisi) sisältyvät hintaan.

Osta tästä.

Heräsikö kysymyksiä? - laita meille viestiä osoitteeseen info@workplacenordic.com! Vastaamme mielellämme.

Oletko valmis kehittämään itseäsi sekä muita?

Share on LinkedInShare on Youtube