Organisaatioanalyysit
Ymmärrä kokonaisuutta pintaa syvemmältä

Edelläkävijäyritykset haluavat ymmärtää organisaatioitaan pintaa syvemmältä

Tiedätkö, millaisia ihmisiä organisaatiossasi on töissä? Millaisia ovat persoonallisuuspiirteiltään esimerkiksi yrityksen myyjät tai huippumyyjät suhteessa muihin yrityksen työntekijöihin? Miten organisaatiossa hyvin menestyvät työntekijät eroavat muista? Löytyykö organisaatiostasi merkkejä työuupumusta aiheuttavista riskitekijöistä?

Vastauksia muun muassa näihin kysymyksiin voit saada organisaatioanalyysiemme kautta. Organisaatiot, joissa tietoisesti huomioidaan ja hyödynnetään työntekijöiden erilaisuutta voimavarana varmistavat henkilöstönsä hyvinvointia ja menestystä. 

Organisaatioanalyysit
Mitä voidaan tutkia?

Tarjoamme tilaustöinä erilaisia räätälöityjä analyysejä työkalujemme antamien raporttien tuloksia hyödyntäen. Analyysien tutkimuskysymykset kustomoidaan aina organisaation tarpeeseen sopiviksi. Analyyseissa voidaan linkittää tuloksia persoonallisuuteen, tunneälyyn, 360°-arviointeihin, työuupumukseen ja työntekijöiden käsityksiin työpaikan ominaisuuksista.  Analyysien pohjatiedot saadaan työkaluillamme toteutetuista yksilöraporteista sekä organisaation omista tietolähteistä.

Esimerkkejä tutkittavista asioista:

  • Millainen on organisaation yleinen WorkPlace Big Five -profiili ja miten se eroaa esimerkiksi muista suomalaisista työntekijöistä?
  • Millainen yrityksen johtoryhmä on persoonallisuuspiirteiltään ja miten se eroaa suomalaisista johtajista yleensä?
  • Miten johtoryhmä eroaa muista yrityksen työntekijöistä?
  • Millaisia yrityksen myyjät ovat suhteessa muihin yrityksen työntekijöihin? Entä menestyneet myyjät?
  • Millaisia ovat työntekijöiden käsitykset työpaikan ominaisuuksista, jotka voivat vaikuttaa siihen, kokevatko he työnimua vai työuupumusta?
  • Onko työhyvinvoinnissa muutoksia (kehityksen seuranta)?
Leadership personalitytraits comparison

Analyysit antavat sytykettä toiminnan kehittämiseen

Asiakkaidemme kokemusten mukaan tehdyt organisaatioanalyysit ovat olleet silmiä avaavia. Ollaan esimerkiksi saatu ymmärrystä työuupumuksen ja persoonallisuuspiirteiden yhteydestä. Tämän tiedon varassa voidaan sopeuttaa toimintaa ennakoivasti. Ollaan saatu tietoa, mikä erottaa huippumyyjiä muista ja tämä auttaa muun muassa uusien myyjien rekrytointiprosesseissa. Ollaan paremmin ymmärretty henkilöstökyselyiden tulokset.

Analyysit antavat organisaatioille tärkeää osviittaa toiminnan kehittämiseen ja henkilöstön jaksamisen varmistamiseen. Saamme enemmän aikaiseksi tiimeissä ja organisaatioissa, joissa osataan jo ennakoivasti huomioida ihmisten eroavaisuuksia.

Kuinka tilaan organisaatioanalyysin?

Huomaathan, että analyysien pohjana käytetään aina jonkin työkalumme (WorkPlace Big Five Profile, EQ-i 2.0, Workplace Nordic 360° tai Maslach Burnout Toolkit) raportteja, joten luonnollisesti näiden tulee olla käytettävissä kaikista tutkimukseen sisällytettävistä henkilöistä.

Pääset tilaamaan organisaatioanalyysejä joko oman sertifioidun yhteistyökumppanisi kautta tai vaihtoehtoisesti jo työkalujemme sertifioituna käyttäjänä suoraan meiltä.

Katso organisaatiotasi pintaa syvemmälle!

Mitä asiakkaamme sanovat?

Nimi(Pakollinen)
Kun lähetät lomakkeen, voimme olla sinuun yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse. Henkilötietojasi (nimi, sähköposti, puhelin ja muut mahdolliset antamasi tiedot) käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa. Lomakkeen lähettämällä hyväksyt rekisteri- ja tietosuojaselosteemme.
Scroll to Top