MAKSUTON WEBINAARI 19.4.2023 klo 9.00 - 9.45

Miten voit tunnistaa ja ennaltaehkäistä työuupumusta?

Suomalaiset eivät voi töissä hyvin, kertovat viimeisimmät tutkimustulokset edelleen. Hieman yli joka neljäs meistä kokee työuupumusoireita.* Tässä webinaarissa herättelemme työyhteisöjä tarttumaan työuupumuksen riskitekijöihin ajoissa.

Webinaari on tarkoitettu HR:lle, konsulteille, coacheille, psykoterapeuteille sekä kaikille ihmisten ja organisaatioiden kehittämisen parissa työskenteleville.

VARAA PAIKKASI NYT!

*Lähde: Työterveyslaitoksen seurantatutkimus

WEBINAARIN VALMENTAJA: HILKKA-MAIJA KATAJISTO

Partner, Master Trainer, Workplace Nordic

"Työuupumuksen syntyyn ratkaisevalla tavalla vaikuttavia tekijöitä on tieteellisen tutkimuksen avulla pystytty tunnistamaan. On tärkeää, että organisaatiot, johtajat ja meistä itse kukin uskaltaa tietoisesti tutkailla omaa tilannettaan ennakoivien toimenpiteiden mahdollistamiseksi. – Jaksaminen tai uupuminen ei riipu vain työmäärästä vaan on huomattavasti monisyisempi asia."

Ennaltaehkäise uupumista tietoisesti. On parempi ratkaista ongelmia ennakkoon kuin uupua tai antaa muiden uupua.

Webinaarin ohjelma:

1

Kuulet tutkimustuloksia työuupumuksesta ja sen seurauksista organisaatioille ja yksilöille.

2

Tutustut tutkittuun tietoon pohjaavaan Maslach Burnout Toolkit™ -työkalupakettiin, jonka avulla työuupumuksen merkkejä voidaan tunnistaa luotettavasti.

3

Saat käytännön vinkkejä siitä, miten voit soveltaa Maslach Burnout Toolkit™ -työkalupakettia omassa työympäristössäsi ja miten voit edistää työhyvinvointia.

Mitä asiakkaamme sanovat?

"Olemme The WeLaBillä käyttäneet Maslach Burnout Toolkit -arviointia johtaja- ja tiimivalmennusten yhteydessä. MBI on toiminut loistavana keskustelun avaajana työuupumukseen liittyen ja vaikka työuupumusta ei olisikaan ollut, on AWS ja sen työelämän kuusi osa-aluetta antaneet erinomaista tietoa henkilön yhteensopivuudesta ympäröivään työpaikkakulttuuriinsa. Tästä ollaan saatu monia mielenkiintoisia sekä oivalluttavia keskusteluja, esimerkiksi arvoihin tai oikeudenmukaisuuteen liittyen."

- RIINA LAIHO ja HANNA WESTERHOLM (johdon- ja tiimien valmentajat, The WeLaB)

Älä jätä työuupumuksen riskitekijöitä huomiotta. Tule mukaan oppimaan, miten voit tunnistaa ja ennaltaehkäistä työuupumusta tehokkaasti!

Huom.! Mikäli aika ei sovi, kannattaa silti ilmoittautua - lähetämme webinaarin tallenteen kaikille ilmoittautuneille.

ILMOITTAUDU TÄSTÄ