Meistä
Workplace Nordic

Ihmiset

Myös meidän tiimimme muodostuu erilaisista Big Five –profiileista. Jos sinulla on kysymyksiä tuotteisiimme, sertifiointeihin tai koulutuksiimme liittyen, ota yhteyttä – autamme sinua mielellämme!

Hilkka-Maija Katajisto

Partner, Master Trainer

hilkka-maija@workplacenordic.com
040 017 3924

Hilkka-Maija ei vähästä hätkähdä, vaan hallitsee tilanteet logiikalla kanssa­kulkijoihinsa luottaen. Hän on taitava ilmaisemaan näkemyksensä epäröimättä ja rakentavasti, kaikkien kannalta hyvää ratkaisua hakien. Hänellä on usein monta rautaa tulessa, kuumintakaan rautaa kaihtamatta.

Hilkka-Maija on toiminut johtamisen kehittäjänä niin johtajien coachina ja johtoryhmien sparraajana kuin myös kansainvälisten yritysten johtoryhmän jäsenenä. Hän on uransa aikana työskennellyt muun muassa henkilöstö­johtajana, suorahaku­konsulttina ja muutos­valmentajana.

Jarkko Rantanen

Partner, Master Trainer

jarkko@workplacenordic.com
050 528 4808

Jarkolle ominaista on laaja-alainen kiinnostus kaikenlaista uutta kohtaan. Hän on innokas ideoija ja kehittäjä, työskentely­tavaltaan joustava ja nopeasti liikkuva. Jarkko pyrkii rakentamaan harmonisia, aitoja ja avoimia yhteistyö­suhteita niin kollegoiden kuin asiakkaidenkin kanssa.

Jarkko on työelämän tunnetaitoihin ja persoonallisuus- kysymyksiin erikoistunut psykologi, valmentaja ja tietokirjailija. Hän on uransa aikana työskennellyt muun muassa työpsykologina, rekrytointi­konsulttina, henkilöstö­johdossa ja johtoryhmien sparraajana.

Liisa Yrjölä

Myynti- ja markkinointi­koordinaattori

liisa@workplacenordic.com
045 102 4668

Liisa on rauhallinen, varma ja vakaa. Hän on yleensä jalat maassa ja katsoo asioita ”tässä ja nyt”. Liisan lähestymistapa työhön on käytännöllinen, taktinen, järjestelmällinen ja tehokas. Hänellä on vahva saavuttamisen halu. Yhteistyö­tilanteissa Liisa etsii luonnostaan kaikille osapuolille mielekkäitä vaihtoehtoja.

Liisa on aiemmin työskennellyt erilaisissa myynnin ja markkinoinnin sekä koulutusten koordinointiin liittyvissä tehtävissä Suomessa ja kansainvälisesti (Singaporessa ja Dubaissa).

Erica Michelsson

Tutkija ja tuotekehittäjä

erica@workplacenordic.com
040 820 1892

Erica on analyyttinen ja luova persoona. Hän on avoin ja sanavalmis, eikä pelkää tarttua uusiin haasteisiin. Hänellä on vahva halu kehittää ja uudistaa, minkä takia hän onkin mukana Workplace Nordic:n kehitysprojekteissa rakentamassa uusia tuotteita ja palveluita.

Erica on tutkimuksesta ja terveydenhuollon modernisoinnista kiinnostunut psykologi, jolla on työkokemusta lukuisista tutkimusryhmistä, psykologisista arviointimenetelmistä, sekä digitaalisten työkalujen kehittämisestä.

Tomi Hakala

Tietojärjestelmä- asiantuntija

tomi@workplacenordic.com
040 765 2534

Tomi on uutuushakuinen muutosvastarinnan vastustaja. Hän toimii avoimesti ja suunnitelmallisesti ongelmien ratkaisemiseksi. Työssään Tomi sopeutuu nopeasti muuttuviin tilanteisiin ja katsoo aina seuraavaa haastetta päin.

Tomi on toiminut valmentavana esimiehenä ja liiketoiminnan kehittäjänä sekä työskennellyt useissa järjestelmäintegraatioprojekteissa.

Victoria Gora

MARKKINOINTI, SISÄLLÖNTUOTANTO

victoria@workplacenordic.com
045 800 8404

Victoria on ilmaisuvoimainen ja ulospäinsuuntautunut tiimin jäsen, joka arvostaa tehokkuutta. Hänellä on kandidaatin tutkinto, jossa hän on erikoistunut sekä biologiaan että psykologiaan, ja hän on suorittanut sen Kanadassa. Hänellä on kokemusta monilta eri aloilta. Hän on aina innokas oppimaan uusia taitoja ja tarttuu haasteisiin positiivisella asenteella.

Yritys

Workplace Nordic edistää, kehittää ja tukee tarkkaan valittujen maailmanluokan henkilö- ja tiimiarviointityökalujen käyttöä. Tarjoamme organisaatioille edustamiemme työkalujen sertifiointikoulutuksia. Asiakkaitamme ovat yritykset, konsultit ja coachit ja he käyttävät työkalujamme mm. johtoryhmien ja tiimien kehittämisessä, johdon kehittämisohjelmissa, urasuunnittelun apuna sekä rekrytoinnissa.

Laita meille viestiä!

Nimi(Pakollinen)
Kun lähetät lomakkeen, voimme olla sinuun yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse. Henkilötietojasi (nimi, sähköposti, puhelin ja muut mahdolliset antamasi tiedot) käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa. Lomakkeen lähettämällä hyväksyt rekisteri- ja tietosuojaselosteemme.

Tilaa Workplace Nordicin uutiskirje!

Kun tilaat uutiskirjeemme, saat sen sähköpostiisi 3-6 viikon välein. Uutiskirjeessä saat ajankohtaista tietoa palveluistamme sekä uusista blogeistamme. Henkilötietojasi (sähköposti) käsitellään henkilötietolain mukaan. Tilaamalla hyväksyt rekisteri- ja tietosuojaselosteemme.

Scroll to Top