Osaatko toimia tunneälykkäällä tavalla itsesi ja toisten kanssa?

EQ-i 2.0® -sertifiointikurssi

HR-henkilöstölle, konsulteille, coacheille sekä kaikille organisaatioiden/ihmisten kehittämistyötä tekeville

16.-17.9.2024

Ilmoittaudu heti!

Sinustako tunneälyn asiantuntija?

Tunneäly on meille kaikille välttämätön työelämän taito. Tunneäly on taito, jolla voimme edesauttaa omaa ja muiden menestystä sekä hyvinvointia. Ole edelläkävijä ja hanki EQ-i 2.0® -sertifikaatti nyt!

Emotional Quotient-Inventory 2.0® on psykometrinen arviointimenetelmä, joka konkreettisella tavalla kuvaa ja mittaa tunneälyä. EQ-i 2.0 auttaa sinua auttamaan yksilöitä, tiimejä ja organisaatioita.

Tutkimusten mukaan tunneäly on menestyjien ja työelämän huippujen hallitsema taito. Tunneäly ennustaa erittäin vahvasti yksilön suorituskykyä ja tehokkuutta sekä hyvinvointia. Tunneäly ei ole periytyvä ja pysyvä ominaisuus, vaan tunneälyään voi tietoisesti kehittää halutuilla osa-alueilla.

Tunneäly ei ole jotain epämääräistä, vaan sitä voidaan mitata tieteellisesti tutkitulla työkalulla Emotional Quotient-Inventory 2.0®. EQ-i 2.0 on käytössä yli 60 maassa, mm. yrityksissä kuten Google, GE ja Intel rekrytoinneissa ja kehitysohjelmissa. Työkalu on ensimmäinen tieteellisesti validoitu tunneälymittari ja on nyt saatavilla käyttöön myös Suomessa.

Organisaatiot hyötyvät tunneälykkäistä työntekijöistä:

 • Parempi tuottavuus, korkeampi työtyytyväisyys, pienempi lähtövaihtuvuus.
 • Parempi hyvinvointi, muutosavoimuus ja vähentynyt työpaikkojen menettämisen pelko.
 • Organisaatiot voivat saavuttaa tuottoa jopa neljä kertaa enemmän investoimalla tunneälytaitoihin. (Lähde: Capgemini Research Institute, Emotional Intelligence Research, Executive Survey, August–September 2019)

Mitä tunneäly tarkoittaa erilaisille persoonallisuuksille? Tunneälykouluttajamme Hilkka-Maija Katajisto kysyi tätä tunneälyn pioneerilta Dr. Steven Steinilta. Katso vastaus videolta!


Tunneälytaitojen tarve kasvaa kuusinkertaiseksi seuraavien 3 - 5 vuoden aikana. (Lähde: Capgemini Research Institute, Emotional Intelligence Research, Executive Survey, August–September 2019)


Voit hyödyntää tunneälyn mittausta:

 • Johtajuuden kehittämisessä
 • Henkilövalinnoissa (yhdessä persoonallisuusprofiloinnin kanssa)
 • Organisaation kehittämisessä
 • Johdon valmennuksessa
 • Tiimin yhteistyön rakentamisessa.

Mitä asiakkaamme sanovat?

"Tunnetaitojen ymmärtäminen ja omiin taitoihin tutustuminen on mahtava perusta itsensä tuntemiseen ja kehittämiseen. EQ-i 2.0 on kattava ja konkreettinen tunneälyn arviointimenetelmä, ja mikä parasta se kulminoituu omaan hyvinvointiin. Juuri siihen, mikä monelle on kaikista tärkeintä."

Kati Stenius, valmentaja, rekrytointikonsultti

The Work Lagoon Oy

"Asiakkaani ovat kokeneet erityisen hyödyllisenä mahdollisuuden nähdä, miten tunneälyn eri tekijät ovat tasapainoissa keskenään. Näihin tasapainoituksiin liittyvät oivallukset ovat aiheuttaneet isojakin muutoksia johtamis- ja vuorovaikutustavoissa erittäin hyvin tuloksin.”

Jarmo Manner, CEO Coach

"Suosittelen tätä sertifiointikoulutusta. Kouluttaja Hilkka-Maija Katajisto oli hyvin vakaa, ja vastasi tarpeisiimme liiketoimintamme kiireellisyydet huomioiden. Arvostan tätä suuresti. Hilkka-Maijalla on suuri tietämys tunneälyn aiheesta. Hän on todella hyvä!”

Terhi Klemetti, Founding Partner

The X Search

Tunneäly on joukko kehitettävissä olevia tunne- ja sosiaalisia taitoja, jotka auttavat meitä saavuttamaan tavoitteita ja menestystä elämässä. Tunneälykäs ihminen on uskollinen itselleen ja taitava toimiessaan muiden kanssa.

Sertifiointi

 • Sertifiointikurssi sopii hyvin HR-henkilöstölle, konsulteille, coacheille sekä kaikille organisaatioiden/ihmisten kehittämistyötä tekeville.
 • Workplace Nordicin 1,5-päiväinen EQ-i 2.0® -sertifiointikurssi antaa oikeuden tunneälymittaustyökalun itsenäiseen käyttöön.
 • Sertifioinnissa perehdyt EQ-i 2.0 tunneälyn malliin, jota organisaatiot maailmalla ovat jo lähes 20 vuoden ajan hyödyntäneet.
 • Osana sertifiointia saat oman tunneälymittauksen ja vinkkejä oman tunneälysi kehittämiseen.
 • Ennakkomateriaali ja -tehtävät (verkkokurssi), kurssimateriaalit sekä loppukoe (kurssin toisena päivänä) ovat englanniksi - itse koulutus suomeksi.

Työkalun käyttö

 • Sertifioinnin jälkeen voit hyödyntää sekä EQ-i 2.0 että EQ 360 -kyselyitä ja antaa tunneälymittausten palautteita sekä yksilöille että ryhmille.
 • Saat omat tunnukset verkkoportaaliin, jossa voit hallinnoida työkalua helposti (kutsujen lähettäminen, osallistujien hallinnointi, raporttien tuottaminen).
 • Workplace Nordicin ystävällinen käyttäjätuki on saatavillasi kaikkiin työkalun käyttöön liittyvissä kysymyksissä.
 • Vastedes olet mukana Suomen vauhdilla kasvavassa EQ-i -käyttäjien verkostossa; jossa on mahdollista jakaa kokemuksia ja oppia jatkuvasti yhdessä lisää monipuolisesta työkalusta, esimerkiksi Workplace Nordicin järjestämissä aamiais- ja jatkokoulutustilaisuuksissa.
 • Sertifioinnin jälkeen ei tule maksuun mitään kiinteitä kuluja (esim. lisenssimaksuja) – laskutus ainoastaan käytöstä toteutuneen mukaan.

EQ-i 2.0® -sertifiointikurssi

Aika: 16.9.2024 klo 9-16 + 17.9.2024
Paikka: Ensimmäinen päivä lähikurssina osoitteessa Kappelikuja 6, 02200 Espoo + toinen päivä etänä.

Kenelle: Sertifiointikurssille voi ilmoittautua kuka tahansa. Se soveltuu parhaiten HR-henkilöstölle, konsulteille, coacheille sekä kaikille organisaatioiden/ihmisten kehittämistyötä tekeville.

Hinta: 2,500 EUR +alv 24 % / henkilö.
Syvällisimmän ymmärryksen saamiseksi suosittelemme lämpimästi kustannustehokasta supersertifiointia (sis. sekä EQ-i 2.0 että WorkPlace Big Five Profile™ -sertifioinnin). Lue WorkPlace Big Five Profile™ -sertifioinnista tästä. Kysy lisää supersertifioinnista: info@workplacenordic.com!

Kouluttaja: EQ-i 2.0® Master Trainer Hilkka-Maija Katajisto

Ryhdy tunneälyn asiantuntijaksi nyt!

Ilmoittaudu tästä