Digiplatformit
Tehosta itsensä ja toisten tuntemista

Miten voit tehostaa henkilöarviointiesi tulosten tulkintaa ja soveltamista?

Ota käyttöön Workplace Nordicin näppärät digitaaliset ratkaisut arviointityökalujemme käytännön soveltamista tukemaan. Voit hyödyntää digiplatformejamme mm. johtoryhmien ja tiimien kehittämisessä, johdon kehittämisohjelmissa, urasuunnittelun apuna sekä rekrytoinnissa. Säästä aikaa ja tarjoa arvioitavillesi työkalut aitoon kehitykseen!

Workplace Nordic -digiplatformit
Työkalu henkilöarviointien tulosten purkujen tueksi

Workplace Nordic -digiplatformit ovat suomen kielellä saatavissa olevia digitaalisia oppimisalustoja, jotka tekevät henkilöarviointien läpikäynnistä ketterää ja säästävät aikaa. Alustat oivalluttavat arvioitavaa itsensä tuntemiseen ja kehittämiseen.

Workplace Nordic -digiplatformit antavat:

 • Mahdollisuuden arviointien läpikäynteihin missä tahansa ja milloin vain
 • Arvioitavalle mahdollisuuden itsenäiseen opiskeluun
 • Jatkuvuutta valmennusprosessiin
 • Vapaammat aikataulut
 • Enemmän aikaa keskittyä livekohtaamisissa olennaisimpaan
 • Mahdollisuuden sopeutua erilaisiin valmennustilanteisiin
Digiplatform_wpb5

Digiplatformit ovat helppokäyttöisiä työkaluja toiminnan jatkuvaan kehittämiseen

Digiplatformit on helppo integroida osaksi kehitys- ja rekrytointiprosesseja. Tällä hetkellä saatavilla ovat WorkPlace Big Five Profile™ ja Workplace Nordic 360º -digiplatformit tukemaan arviointityökalujemme käyttöä. Niiltä löytyvät kurssit soveltuvat esimerkiksi ennakkotehtäviksi tai käytettäväksi osana tapaamisia.

Digiplatformeilla olevat kurssit toimivat osuvasti:

 • Ennakkotehtävinä valmennuksessa
 • Rekrytointiprosessin tukena
 • Arvioitavasi työkaluna itsensä ja toimintansa kehittämiseen
 • Useissa erilaisissa valmennustilanteissa

Kaikki kokonaisuudet on suunniteltu tukemaan niin kertaluontoisia henkilöarviointien tulosten purkuja kuin jatkuvaa kehitysohjelmaakin.

Kuinka pääsen hyödyntämään Workplace Nordic -digiplatformeja?

Workplace Nordicin digiplatformien käyttöönotto on helppoa! Digiplatformeja käytetään aina yhteistyössä henkilöarviointityökalujemme käyttöön sertifioidun konsultin kanssa.

Ota digiplatformien tehot käyttöön jo tänään!

Kaikki irti WorkPlace Big Five Profile™ -profiilista!

WorkPlace Big Five Profile™ tai Workplace Nordic 360º -digiplatformeissa valmennettavasi pääsee raportistaan jyvälle nopeasti ja itsenäisesti kätevien videoiden avulla. Hän oppii, mitä persoonallisuus on ja mitä WPB5 -piirteet tarkoittavat sekä miten raportteja luetaan ja tulkitaan. Digiplatformin avulla voitte keskittyä tapaamisessanne itse asiaan.

WorkPlace Big Five Profile™ -
digiplatform

 • Valmentajan materiaalit – käytännön ohjeita, vinkkejä ja kertausmateriaaleja valmentajan tueksi
 • WorkPlace Big Five Profile™ -profiilin itseopiskelu – opettaa persoonallisuuspiirteet ja miten WPB5 -raporttia luetaan
 • WorkPlace Big Five Profile™ -profiilin itseopiskelu (tiivistetty) – loistava esimerkiksi osana rekrytointiprosessia

Workplace Nordic 360° -
digiplatform

 • Valmentajan materiaalit – käytännön ohjeita, vinkkejä ja kertausmateriaaleja valmentajan tueksi
 • Workplace Nordic 360º -Arvioitavan henkilön ohjeet – kertoo yleisesti mikä 360º -prosessi on ja miten raporttia luetaan
 • Workplace Nordic 360º -Arvioitavan kehitysprosessi -sisältää ohjeiden lisäksi työkalut toiminnan jatkuvaan kehitykseen

Jatkuvasti kehittyvä alusta

Kehitämme alustaamme jatkuvasti valmentajien toiveiden mukaisesti ja saamamme palautteen perusteella. Viimeisimpänä uudistuksena toteutimme tiivistetyt versiot WorkPlace Big Five Profile™ ja Workplace Nordic 360º -kursseista.

Lisäämme pian myös EQ-i 2.0® -työkalua tukevan digiplatformin nykyisten WorkPlace Big Five Profile™ ja Workplace Nordic 360º -digiplatformien rinnalle.

Tarjoamme digiplatformille myös räätälöintipalvelua, mikäli haluat esimerkiksi lisätä oman logosi arvioitavillesi näkyviin tai vaikka muokata kurssien sisältöä. Ota yhteyttä niin kehitetään ratkaisu sinun tarpeidesi mukaan!

Mitä asiakkaamme sanovat?

Scroll to Top