Workplace Nordic Blogi

Jaa artikkeli:

Tunnista persoonasi, toimi tuloksekkaasti

Tämähän on kuin persoonallisuuden avoin lähdekoodi”, kiteytti eräs kehitysammattilainen ymmärryksensä persoonallisuuden Big Five –mallista. Vertaus on osuva – persoonallisuuden Big Five -mallin ympärillä tehdään valtavasti tutkimusta, joka on kaikkien vapaasti hyödynnettävissä. Henkilö- ja tiimiprofilointityökalu WorkPlace Big Five Profile™  on rakennettu tämän mallin pohjalta.

Edelläkävijäorganisaatioissa ihmiset tuntevat itsensä ja toisensa

WorkPlace Big Fivea käytetään mm. johtoryhmien ja tiimien kehittämisessä, johdon kehittämisohjelmissa, urasuunnittelun apuna ja rekrytoinnissa. Sertifioitujen käyttäjien määrä Suomessa kasvaa vauhdilla ja heitä on jo yli 200. ”He tekevät mahtavaa työtä kehityksen edelläkävijäorganisaatioissa hyvinvoinnin ja toiminnan tehokkuuden lisäämiseksi auttamalla ihmisiä ymmärtämään itseään ja toisiaan paremmin”, kertoo Hilkka-Maija Katajisto Workplace Nordicista. ”Tulokset ovat konkreettisia ja hyvien kokemusten innoittamana yhä useampi kiinnostuu työkalun mahdollisuuksista”, hän jatkaa.

WorkPlace Big Five kartoittaa ihmisten luontaisia mukavuusalueita ja tarjoaa persoonallisuuksista puhumiseen yhteisen kielen. Kun opitaan ymmärtämään toisten erilaisuutta, on tuloksena toimivampi yhteistyö. Oikeaa ja väärää persoonallisuutta ei ole, mutta oikea tai väärä roolitus vaikuttaa tekemisen tuloksiin. Parhaat tiimit koostuvat yleensä hyvin erilaisista ihmisistä.

WorkPlace Big Five Profile™ on henkilön luontaisia toimintatapoja ja mukavuusalueita kuvaava työkalu. WorkPlace Big Five perustuu persoonallisuuden Big Five -malliin, joka on maailmalla laajimmin tutkittu ja hyväksytty tapa ihmisten välisten persoonallisuuserojen tunnistamiseen.

Artikkeli on julkaistu Suomen Kiinnostavimmat Työpaikat -sivustolla.

Lue myös nämä

Scroll to Top