VTT ”Kaikkea muuta kuin ilmiselvää” – oleellisen tiedon hyödyntäminen organisaation kehittämisessä

Jaa artikkeli

VTT on ollut edelläkävijä Emergy Emotional Climate Audit™ (EECA) -tunneilmastokartoituksen hyödyntämisessä nykytilanteen arviointiin, tilanteeseen räätälöityjen toimenpiteiden kehittämisessä, sekä toimenpiteiden edistymisen ja vaikutuksen seuraamisessa.

VTT:n koko henkilöstölle toteutetun tunneilmastokartoituksen perusteella VTT onnistui vuoden sisällä parantamaan merkittävästi työilmapiiriä ja yleistä tunneilmastoa 12/14 psykologisista tekijöistä.

Yleistiedot eivät toimi yksittäistapauksissa – tarvitsemme räätälöityjä toimenpiteitä. Ryhdy edelläkävijäksi ja ala hyödyntämään tarkoituksenmukaista ja yksilöllistä dataa oman tai asiakkaidesi organisaation arvioinnissa, kehittämisessä ja edistymisen seuraamisessa.

Lue lisää upeista tuloksista VTT:llä:

VTT is going ”Beyond the Obvious” – amazing progress in a time of great struggles | Emergy (emergywork.com)

– The answer to the Great Resignation | VTT News (vttresearch.com)

Lue lisää Emergy Emotional Climate Audit™ -tunneilmastokartoituksesta:

– Emergy® Emotional Climate Audit – Workplace Nordic

Lue myös nämä

Reflecting Back on 2022

Another year has flown by… In the last year, our team at Workplace Nordic attended multiple congresses, seminars, and forums, and now we want to

HumanClubin kausi 2022/2023

HumanClubin uusi kausi 2022/2023 HumanClub on Workplace Nordicin ja Emergyn perustama kehittäjäyhteisö, jossa ammattilaiset eri aloilta kohtaavat ja rakentavat sovelluksia ja palveluita työelämän ja johtamisen

Scroll to Top